De smid en zijn smederij

We doen het samen

Na drie jaren van opleiding aan het erkende opleidingscentrum Mondra te Andelst had ik diverse certificaten binnen het vakgebied behaald. Hier leerde ik de fijne kneepjes van het oude ambacht en vond ik de creativiteit waar ik naar op zoek was.

Het is mijn passie om van een stuk ijzer iets te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook mooi voor het oog. Extra aandacht voor de visuele uitstraling van het eindproduct, om zo een unieke en exclusieve creatie te realiseren. Hierin ben ik flexibel en is alles mogelijk: maatwerk voert de toon! Klanten komen bij mij dan ook vaak met eigen ideeën. Hoe de weg ook loopt, samen komen we tot het gewenste eindresultaat.

Niet gevonden wat u zocht?

Geen probleem, want in overleg is alles mogelijk.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:
samen komen we tot een oplossing!